Çameli Ziraat Odası > Haberler > ÇAMELİ CEVİZ VE FASULYE DEPOSU OLACAK

ÇAMELİ CEVİZ VE FASULYE DEPOSU OLACAK

Güney Ege Kalkınma Ajansına yapılan başvurunun kabul edildiğini vurgulayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan şunları kaydetti: "Ceviz ve Fasulyenin patentinin alınması için gerekli alt yapı araştırmalarını yapmak için çalışmalar başlıyor. Çameli'ye ait ceviz ve fasulye türleri tespit edilip , tescilin alınması için başvuruda bulunacağız. Patenti alındıktan sonra Çameli ilçemizde bu anlamda pazar sıkıntısının olmayacağını düşünüyoruz. Böylece ceviz ve fasulyemiz hak ettiği değeri bulacak. Çameli Belediyesi olarak çiftçilerimizin her zaman yanındayız. Patent alınmasından sonra markalaşma ve pazarlama çalışmasına başlayacağız"