Çameli Ziraat Odası > Haberler > Denizli Valisi Hasan KARAHAN'ın Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer'in Serasını Ziyareti

Denizli Vali Hasan KARAHAN Çameli Domatesini Beğendi. Denizli Valisi Hasan KARAHAN Çameli ilçesi Yunuspınarı mahallesinde yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alanda şu an üretimi yapılan domates serasında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit TUNCER’den İlçedeki Kurulu ve üretime Hazır seralar hakkında bilgiler aldı. Vali Hasan KARAHAN Çameli Domatesini yayla seracılığında bİr numara yapıcaz dedi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "İnsanlar, Çameli cevizi, fasulyesi, kirazından sonra domatesinin tadına bakacak. İlçedeki 300 dönüm sera potansiyelini 5 yıl içinde, 500 dekara çıkarmayı hedefliyoruz. Bizim için örtü altı sebzeciliği önemli, Antalya Kumluca ilçesinde yaklaşık 6 bin çalışan seracı hemşehrimiz var. Bunlardaki gerekli potansiyeli alıp, alım merkezini Çameli'de oluşturacağız" dedi.

Denizli Vali Hasan KARAHAN Çameli Domatesini Beğendi.

Denizli Valisi Hasan KARAHAN Çameli ilçesi Yunuspınarı mahallesinde yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alanda şu an üretimi yapılan domates serasında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit TUNCER’den İlçedeki Kurulu ve üretime Hazır seralar hakkında bilgiler aldı. Vali Hasan KARAHAN Çameli Domatesini yayla seracılığında bİr numara yapıcaz dedi. Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer'de seracılık ve domatesin ilçemizde daha ileriye götürülebilmesi için bilgilendirme konuşması yaptı.