Çameli Ziraat Odası tüzel kişiliği çatısında oluşturulan gruba dahil 33 üreticiye törenle sertifikaları verildi.
FAO tarafından, "tarımsal üretim sisteminin sosyal açıdan yaşanabilir, ekonomik açıdan karlı ve verimli, insan sağlığını koruyan, hayvan sağlık ve refahı ile çevreye önem veren bir hale getirmek için uygulanması gereken işlemler" olarak tanımlanan "İyi Tarım Uygulamaları" kapsamında Çameli İlçesinde anason ve lavanta üretimi yapan ve Çameli Ziraat Odası tüzel kişiliği çatısında oluşturulan gruba dahil 33 üreticiye törenle sertifikaları verildi.
Çameli Belediyesi toplantı salonunda
yapılan sertifika törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya,
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İl Müdür Yardımcısı Nejdet Demir,
Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ali Yılmaz, Tarımsal Altyapı ve
Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Sezayi Özdemir, Çameli İlçe Gıda ve Tarım ve
Hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin, Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer ve
üreticiler katıldı.